Laat uw fiets repareren door Fietsmarkthal in St. Annaparochie

E-bikes te koop in de fietsenwinkel dichtbij Leeuwarden

De wind in de rug is fijn, maar helaas niet altijd af te dwingen. Daarvoor is de e-bike uitgevonden. U trapt op uw eigen tempo en krijgt daarbij altijd een beetje extra vaart van de elektrische motor. Ideaal voor lange afstanden, of als u langzaamaan een dagje ouder wordt. Fietswinkel Fietsmarkthal verkoopt en onderhoudt alle soorten e-bikes in St. Annaparochie en omgeving.

Maak een proefrit met een e-bike in St. Annaparochie

Een e-bike is een investering. U wilt er dus 100% achter staan. Fietsmarkthal biedt u de gelegenheid om gratis een tochtje te maken door de omgeving.

Diverse factoren

Wij adviseren u in onze fietswinkel graag om u te helpen bij het vinden van de juiste e-bike. Hecht u meer waarde aan een accu die lang meegaat, of is juist de kracht van de motor voor u van belang? Wij bieden diverse modellen met daarbij verschillende soorten aandrijving en sensoren . Hoe u de fiets verwacht te gebruiken, bepaalt uw uiteindelijke keus. En voor sommige modellen is een upgrade op een later moment ook mogelijk.

Onze fietswinkel verkoopt en repareert e-bikes van diverse merken.

  • Qwic
  • Segway
  • Sparta
  • Batavus

Meer weten?

Fietsmarkthal opende haar deuren op 1 maart 2014 in St. Annaparochie bij Leeuwarden

Uw e-bike meeverzekeren in de fietswinkel

Koopt u een e-bike, dan is het waarschijnlijk een goed idee om deze te laten verzekeren. Wij adviseren dit in de meeste gevallen wel. Diefstal komt ook in dorpen namelijk steeds vaker voor. Bij Fietsmarkthal bij Leeuwarden is het om die reden mogelijk direct bij aankoop een verzekering af te sluiten.

Lees meer