Laat uw fiets repareren door Fietsmarkthal in St. Annaparochie

Met een fietsverzekering beschermt u uw investering

Fietsen is een fijne bezigheid. Jammer genoeg vinden dieven dat ook. Niet alleen in steden, maar ook daarbuiten worden steeds vaker fietsen gestolen. Om die reden adviseert Fietsmarkthal om ook in de regio Leeuwarden elke fiets van boven de € 250,- te laten verzekeren. Als u daarvoor kiest, sluiten we bij aankoop in onze fietsenwinkel direct een fietsverzekering voor u af. Dat kan al voor enkele euro’s per maand, ook met e-bikes.

Tips tegen diefstal

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom geven we u graag wat anti-diefstaltips. Doe er uw voordeel mee.

  • Zet uw fiets altijd op slot, ook in de berging of garage. En zeker als u uw fiets slechts voor korte tijd achterlaat. Bedenk dat een dief sneller is op uw fiets, dan u te voet.
  • Maak gebruik van bewaakte fietsenstallingen.
  • Zet de fiets altijd vast met 2 sloten.
  • Bij het vastzetten: haal uw kettingslot door het voorwiel én door het frame. Leg de ketting ook rond een hek of fietsenrek, zodat de fiets niet in een busje kan worden meegenomen.
  • Wie echt graag zijn of haar fiets wil behouden, draait het ventiel van het achterwiel naar het fietsslot toe. Zo kan het slot niet worden doorgeslepen zonder de band leeg te laten lopen. Er direct mee wegrijden gaat dan dus niet meer.