Nieuwe fietsen fietsmarkthal
Nieuwe fietsen bij Fietsmarkthal
in Sint Annaparachie

Wat voor fiets wilt u?

Een nieuwe fiets uitkiezen is makkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u een dames- of herenframe? Is de fiets bedoeld voor korte of lange afstanden? Wat is uw budget? Veel vragen die uw aanschaf lastiger maken dan het lijkt. Daarom is goed en eerlijk advies belangrijk. Wij verkopen stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en nog veel meer. In de ruime winkel is meer dan genoeg keus en een van onze medewerkers staat u bij met advies voor het uitkiezen van uw nieuwe fiets.


 

Nieuwe fietsen

 

 

 

Qwic elektrische fietsen 2017 testwinnaar Telegraaf PLUS magazine Qwic QWIC T-MN7.2 HS11 Qwic N7.1

E-bike opstapdagen bij de fietsmarkthal in Sint Annaparochie 26 en 27 mei

 

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC N7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf (2017). De N7.1 is al meerdere keren prijswinnaar geweest van verschillende testen, waaronder de test van elektrischefietsen.com (2016) en de Telegraaf (2016 & 2017) in de categorie tot €2.250! Voor deze fiets krijg je dus echt waar voor je geld!

Kom vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei naar de E-bike opstapdagen!

 

 

 

 

 

 

Testwinnaar elektrische fietstest PLUS magazine 2016 QWIC T-MN7.2 HS11

Vanaf eind september weer vol op voorraad van volledige gerepareerde huurfietsen van het prachtige eiland Vlieland

PLUSMAGAZINE

De QWIC T-MN7.2 HS11 is als beste getest. Hij rijdt uitstekend en voelt uitermate betrouwbaar aan. De Bafang middenmotor geeft een soepele maar krachtige ondersteuning. De ondersteuning is in vijf standen te activeren maar op de vlakke weg is de eerste stand voldoende. Pas bergop moest er naar een hogere stand worden geschakeld. De motor is uitzonderlijk stil en de fiets heeft een geveerde voorvork voorzien van lock-out en zadelpenvering. De afwerking is uitstekend en aan de details is gedacht. De handgrepen en zadel kleur passen precies bij deze fiets. Topfiets voor een hele scherpe prijs

Verzeker uw fiets

Fietsendiefstal, het is een grote ergenis en niet alleen in de stad. Het komt tegenwoordig veel vaker voor in dorpen. Wij raden u altijd aan om bij aankoop van een fiets boven de € 250 deze te verzekeren. Indien uw fiets wordt gestolen, bent u verzekerd van een nieuwe fiets. Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt u bij ons meteen een fietsverzekering afsluiten bij ENRA fietsverzekeringen. Wilt u liever een tweedehands fiets? Ook deze is te verzekeren.

Onze showroom met nieuwe modellen

Anti-diefstal tips

  • Zet uw fiets altijd op slot, ook in de schuur of garage of als u uw fiets slechts kort achterlaat.
  • Zet uw fiets vast met 2 sloten
  • Bij het vastzetten; haal uw kettingslot door het voorwiel en frame en bindt deze vast aan een hek of fietsenrek.
  • Maak gebruik van bewaakte fietsenstallingen

Zoekt u ook een fiets in omgeving Sint Annaparochie?
Kom naar de fietsmarkthal!

Bel 0518 - 419 409

 

Zoekt u ook een fiets in de omgeving van Sint Annaparochie?
Kom naar de Fietsmarkthal!

 

Neem contact op