Nieuwe en tweedehands fietsen koopt u bij Fietsmarkthal in St. Annaparochie

Een ruim assortiment nieuwe fietsen in onze fietsenwinkel

Als het op nieuwe fietsen aankomt, verkoopt Fietsmarkthal met name A-merken, in alle types. Bent u op zoek naar een degelijke omafiets, een razendsnelle racefiets, een handige bakfiets of een schattige fiets met zijwieltjes voor de kleine? In onze fietsenwinkel bij Leeuwarden kunt talloze exemplaren komen bekijken. Wij adviseren in uw keuze, zodat u met een blij gevoel de zaak uit gaat.

Met het juiste advies snel een fiets die bij u past

Een nieuwe fiets is een investering voor tientallen jaren. U wilt dus wel precies diegene die het allerbeste bij u past. U krijgt bij ons ruimschoots de tijd om uw keuze te maken. Ons deskundige personeel staat u graag te woord. Samen denken we rustig na over wat u precies met de fiets wilt. Is een e-bike een goede keus of zoekt u vooral een stadsfiets voor woon-werkverkeer binnen Leeuwarden of Harlingen? U bent vrij om diverse exemplaren te proberen, zodat
u zelf kunt voelen welke fiets voor u de beste is.

Heeft u uw keus kunnen maken? Gefeliciteerd. Ook als hij onderhoud nodig heeft weet u ons te vinden.

Lees de anti-diefstaltips van Fietsmarkthal St. Annaparochie

Uw nieuwe fiets meteen verzekerd

Helaas komt fietsdiefstal ook in onze contreien regelmatig voor. Bij een fiets van boven de € 250,- raden wij daarom altijd aan een verzekering af te sluiten. Wij bieden betaalbare verzekeringen die deze en andere schade direct voor u dekken.

Meer over verzekering