Verken het Friese landschap met een fiets van Fietsmarkthal in St. Annaparochie
Band plakken? Fietswinkel Fietsmarkthal in St. Annaparochie doet het graag voor u

Bij Fietsmarkthal is uw fiets snel weer klaar voor gebruik

Hoe goed uw nieuwe fiets of tweedehands ook is, onderhoud zal vroeg of laat nodig zijn. Regelmatig oliën is belangrijk, de kettingspanners moeten soms worden aangedraaid en af en toe moet er wat extra lucht in de banden. Doet u dit op tijd, dan spaart u kosten op de lange termijn. Dit onderhoud en andere reparatieklussen voert Fietsmarkthal graag voor u uit in de fietsenwinkel. Wij leveren snelle reparaties en als u dat wilt, mag u in de tussentijd één van onze leenfietsen gebruiken.

Band plakken en andere reparaties voor bijna alle fietsen

Fietsmarkthal heeft veel ervaring met allerlei soorten fietsen. We lossen vele problemen snel en gemakkelijk voor u op. We hebben daarvoor diverse soorten toegespitst gereedschap. U krijgt een leenfiets in bruikleen en ontvangt van ons een sms of of spraakbericht als de klus is geklaard. Dreigen de kosten hoger uit te vallen dan voorzien? We nemen direct contact op om met u te overleggen. Geen verrassingen dus.

Bij elke reparatie die u bij ons laat uitvoeren spaart u Ipoints 
hiermee krijgt u korting op de volgende reparatie.

Koop een nieuwe fiets bij fietsenwinkel de Fietsmarkthal

Reparatie van e-bikes

E-bikes zijn qua reparatie een geval apart. Bij een e-bike moet de bedrading kloppen, de software up-to-date zijn en moet alle elektronica goed bevestigd zijn. Daarnaast moeten natuurlijk ook alle reguliere fietselementen goed op elkaar zijn afgestemd. Dit vraagt om specifiekere expertise. Fietsmarkthandel in St. Annaparochie heeft deze voor u in huis.

Ook bij de e-bike-reparatieservice krijgt u een leenfiets in bruikleen en sturen we u een bericht als de fiets klaar is.

Neem contact op